Ung mand tvunget til at partere rocker


Nyheder

Foto: Jørgen Clausen   Badeværelset i lejligheden i Hedeparken, som dannede 

ramme om rockerens frygtlige endeligt.
En 34-årig mand er tiltalt for at have begået drabet på satudarahrockeren Kevin Joel Andersen og have tvunget en ung mand til at partere rockeren.

af Faten Alwan
30. November 2017


Darko Petric: 34 år og dømt for drabet på rockeren Kevin Joel Andersen og holdt 21-årig fanget på badeværelse i fem dage og tvunget den 21-årige til at partere Kevin Joel Andersen.

Kevin Joel Andersen: Satudarahrocker. 
Den 21-årige: Ven til Kevin Joel Andersen.


Sagen tog sit udspring i starten af september sidste år, da en stor politipatrulje rykkede ud i en lejlighed i Ballerup, hvor politiet efter sigende skulle have fået informationer om at et 25-årigt fuldgyldigt medlem af Satudarah, som havde været forsvundet og meldt savnet, skulle opholde sig. 

Da rockeren ikke blev fundet i lejligheden, startede politiet en stor eftersøgning i området og der fandt de dele af satudarahrockeren forskellige steder i Vestskoven i Albertslund. Delene fra rockeren lå dels i blå IKEA-poser og i rullekufferter.

Tre mand i lejligheden
Kort efter bliver en 34-årig og en 21-årig anholdt, men kun den 34-årige bliver tiltalt for drabet. Politiet mener, at der har opholdt sig tre mænd i lejligheden, dels Kevin Joel Andersen, dels den 34-årige mand, der nu er tiltalt og dels en 21-årig kammerat til den dræbte rocker. Ifølge anklagerskriften mener politiet, at den 34-årige har dræbt Kevin Joel Andersen med 46 knivstik i hovedet og derefter har tvunget den 21-årige ven til Kevin Joel Andersen, til at partere rockeren. 

Den 21-årige blev låst ude på badeværelset i den lejlighed, som de tre mænd opholdt sig i, og blev her tvunget til at begå denne gerning. Det vil sige, at den 21-årige blev løsladt og ransaget for anklagerne, da politiet mener, at han var et offer i den her sag, og altså blev tvunget til at begå den frygtlige gerning.

21-årg mærket for livet
Den 21-årige kammerat af Kevin Joel Andersen, som opholder sig i lejligheden sammen med rockeren og den 34-årige, blev i fem dage holdt fanget og tortureret af den 34-årige. Den 21-årige slap fri på dag fem, efter at have været låst inde på et koldt og mørkt badeværelse uden mad og drikke. Den 21-årige er den dag i dag ikke i stand til at afgive sin forklaring i retten, fortæller bistandsadvokaten Lone Damgaard. ”Min klient har det for psykisk dårligt i dag, og er derfor ikke i stand til at møde op i dag”. Den 21-årige er nu efterlyst, da han ikke mødte op i retten, for at afgive forklaring.

34-årig tilstår
Den 34-årige erkendte sig i slutningen af november i retten i Glostrup, det der hedder ”de faktiske omstændigheder”. Men han påstår også, at der er tale om nødværge. Altså, at han har begået de gerninger i selvforvar. Den 34-årige fortæller derudover, at han er ked af det og fortryder sin handlinger og er klar over hvad, der var det rigtige at gøre, den dag i dag.

Retten i Glostrup 24.11.17
Fredag den 24.11.17 skal den 34-årige afgive sin forklaring i retten i Glostrup. Da retten har valgt at ophæve navneforbuddet på den tiltalte, kan vi nu fortælle, at den drabstiltalte i sagen om mordet på Kevin Joel Andersen er den 34-årige Darko Petric.

"Hvordan foregår parteringen?", spørger anklager Morten Frederiksen den drabtiltalte.

Den 34-årige Darko Petric: 
"Først var det benene. Så prøvede jeg at lukke kufferten, men der manglede lidt. Så der skal skæres et stykke over maven af. Jeg beordrede Kevin Joel Andersens 21-årige kammerat til at udføre parteringen. Jeg ved godt, at det var forkert i dag, men det skete og jeg lever også med det nu".

Anklager: "Hvad var det rigtige at gøre?"

Darko Petric: "At ringe til politiet, at sige at jeg havde en død mand i lejligheden og en anden lukket inde på et værelse. Men jeg var bange. Jeg var bange for, hvad der skulle ske for min familie, hvem der vidste det her...".

Anklagermyndigheden kommer nu ind på de trusler, som Darko Petric har fremsagt mod den 21-årige. Ifølge den 21-årige blev han truet med at få skåret ørene og fingrene af.

Darko Petric: "Jeg har sagt så meget. Det var jo ikke noget jeg mente".

Der er afsat dom for Darko Petric, som forventes at finde sted d. 7 December 2017.