Efterårsmoden 2017Livsstil

Efteråret er igen over os, og denne gang er trenden i kvindemode blevet til dyreprint. En flot jakke i print - især i leopardprint. Mærker som Ganni er blevet meget populære. Mange unge kvinder er meget interesseret i at få fingrene i disse mærkevarer.

                                Foto af: Sasha Blomgaard
Af Maria Emilia Munch Rasmussen
30. November 2017

Nyt butik koncept
Gannibutikkerne er ved at åbne op flere steder, f.eks. i Christianshavn, da unge kvinder finder den feminine, klassiske, specielle og boheme-stil fængende og smart. 

Ditte Ravn, som er kreativ direktør for Ganni i Danmark udtaler: 

”Jeg er begejstret for, at vi åbner vores første Ganni Postmoderne-konceptbutik på Christianshavn. Det er et af mine yndlingsområder i København, smukt med en afslappet boheme stemning. Og butikkens beliggenhed, et gammelt postkontor, er et perfekt hjem for os – finurligt og stilfuldt.”

Kvindemoden går tilbage til de gamle dage

I øjeblikket trender den lidt hårdere stil ’’Lak og læder’’, som først blev populært i 1975, da folk blev inspireret af de’’hårde’’ Hells Angels medlemmer. Udover at læderstilen ville skinne helt igennem for kvinden, der vælger læder looket, er det også vildt varmt og praktisk. 

Moden vil muligvis også trende her til vinteren, og især hos de danske læderjakkedesignere. Hvis du leder efter en læderjakke, der også er varm nok til den nordiske vinter, er det danske mærke Pele Che Coco en god mulighed.