Jul på NAG

NAG

Jul på NAG er en årlig tradition på Nærum gymnasium, hvor der bliver skabt en hyggelig julestemning på hele gymnasiet. Alle kan deltage i de spændende aktiviteter der tilbydes. F.eks.  er der juleklip fredag den 1. december, så der kan pyntes op i agoraen. Det er tilgængeligt for alle der kunne have lyst til, at kigge forbi og komme i julestemning.

 Af Victor Kreutzmann 
30. November 2017

Det er traditionen tro at der er hentet to store flotte grantræer ind foran hovedindgangen i agoraen som står med sit lys og lyser agoraen op.

FOTO: Victor Kreutzmann
Der vil være morgenmad i kantinen, hvor man kan få lidt at spise, hvis man kom afsted lidt for sent og glemte enten at få mad med, eller spise inden man tog afsted. Det kan varmt anbefales. Det er det hyggeligste på NAG, at samles som hel klasse om morgenen og spise morgenmad i fælleskab. Frisk bagt brød til dem som gerne vil have en skive brød, inden de skal ud til deres lange arbejds- og skoledage.

Bedst som man skulle tro at der ikke var flere bedre ting til jul på NAG, så kan man godt tro om. Vi har jo også rektor, som skal fortælle julehistorie, inden vi går på ferie, og fællesdans for dem der har lyst rundt om juletræerne.

I alt den hygge er det også en hård tid for de fleste elever, afleveringer der trykker på hos de urutinerede 1.g’er, performance og DHO for 2.g’erne og selvfølgelig den stort omtalte opgave for 3.g’erne SRP. Det er disse opgaver der knokles med for de enkelte årgange.

Jule op pyntningen, træerne og morgenmad, er en mulighed for alle elever på NAG for at samle sig om en fælles ting. ”Det skaber et bedre fællesskab på hele gymnasiet” siger Markus Omel Højlund til mig. Det vil jeg give ham ret i. Det er med til at gøre de kolde december dage, lidt mere spændende og vi er alle en del af hvad der sker med omgivelserne. Det skaber et fantastisk fællesskab på hele gymnasiet, at vi har en fælles ting at gå sammen om.